Shkurt 2019

20 Shkurt, 2019

Nga “Oscar” te “Osc-her”

“Oscar 2019” gjithnjë e më femërore. Mbërritën “Osc-her”, statujat e arta të modeluara bazuar te dy të nominuarat në këtë edicion të ndarjes çmimeve më prestigjioze të kinemasë; Olivia Colman (“The Favourite”) dhe Lady Gaga (“A Star is Born”), ... Lexo »

Shkurt 20, 2019