Janar 2019


14 Janar, 2019

Winona Ryder e Keanu Reeves, të martuar?

Keanu Reeves konfirmon versionin e Winona Ryder, se ata janë të martuar prej rreth 28 vjetësh. Ryder foli për ketë temë në verë. “Në fakt unë dhe Keanu Reeves jemi të martuar prej dekadash”, -deklaroi aktorja ndërsa promovoi filmin e ... Lexo »

Janar 14, 2019