Janar 2019
23 Janar, 2019

Prezantohet skena e “Eurovision 2019”

KAN, transmetuesi kombëtar izraelit, ka nxjerrë detaje të mëtejshme lidhur me skenën e Eurovisionit 2019 së bashku me disa fotografi të reja. Florian Wieder, projektuesi shumë i talentuar dhe i mirënjohur ndërkombëtarisht, i cili është prapa fazës për projektimin e ... Lexo »

Janar 23, 2019