2019

18 Korrik, 2019

Kendall Jenner e fiksuar me basketbollistët

Për një ndër modelet tepër të kërkuara dhe pëlqyera, Kendall Jenner, nuk flitet vetëm për marrëdhëniet profesionale, por sidomos për ato sentimentale. Pjestarja e familjes më mediatike në SHBA është bërë pjesë e një “meme” që qarkullon në rrjetet sociale, ... Lexo »

Korrik 18, 2019