Dhjetor 2018
24 Dhjetor, 2018

Përfundon një epokë, mbyllet “VIVA”

Televizioni gjerman, që kryesisht transmetonte program për të rinj me emisione dhe muzikën hit, pas 25 vitesh përfundimisht mbyll transmetimin në fund të vitit 2018. Më 1 Dhjetor 1993 televizioni “VIVA” u hap si format konkurrues ndaj “MTV Germany”. ... Lexo »

Dhjetor 24, 2018