Dhjetor 2018

24 Dhjetor, 2018

Suge Knight: 2Pac planifikoi vdekjen e tij

Tupac Shakur planifikoi të shtirej sikur do të vdiste, vetëm disa javë para se të humbte jetën, sipas producentit amerikan Suge Knight. Themeluesi dhe ish-shefi ekzekutiv i “Death Row Records” bëri këtë deklaratë gjatë një intervistë. 53-vjeçari, emri i ... Lexo »

Dhjetor 24, 2018