Dhjetor 2018







27 Dhjetor, 2018

Miley Cyrus konfirmon martesën

Miley Cyrus e ka konfirmuar se është martuar me Liam Hemsworth në një ceremoni të fshehtë para festës së Krishtlindjes. Këngëtarja dhe aktorja 26-vjeçare i ka shpërndarë disa fotografi me aktorin 28-vjeçar, ndërsa çifti shfaqet shumë i lumtur. Në njërën prej ... Lexo »

Dhjetor 27, 2018