Dhjetor 2018


27 Dhjetor, 2018

“Wonder Woman 1984” përfundon xhirimet

“Wonder Woman 1984” pritet të dalë në sallat e kinemave në vitin 2020 dhe përfundimin e xhirimeve të produksionit komik e njoftoi zyrtarisht vetë protagonistja Gal Gadot. Filmi i ri është xhiruar në katër lokacione dhe tre shtete të ndryshme, ... Lexo »

27 Dhjetor, 2018