Dhjetor 2018

12 Dhjetor, 2018

Alarm në zyrat e Facebook

Zyrat qëndrore të Facebook në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara të Amerikës janë evakuuar pas një alarmi për kërcënim. Një telefonatë anonime njoftoi për një bombë në këto zyra. Në vendngjarje shkuan forcat policore dhe ekspertët anti-eksploziv, të cilët evakuuan ... Lexo »

Dhjetor 12, 2018