Tetor 2018

26 Tetor, 2018

“Meant To Be” arrin një tjetër rekord

Ka kaluar rreth një vit që nga publikimi i “Meant To Be”, bashkëpunimi i Bebe Rexhës dhe grupit amerikan kauntri “Florida Georgina Line”, dhe gjatë kësaj kohe kjo këngë ka arritur suksese të mëdha dhe disa rekorde. “Meant To Be” ... Lexo »

Tetor 26, 2018


26 Tetor, 2018

Këngëtarja e famshme konvertohet në myslimane

Këngëtarja irlandeze, e njohur si Sinead O’Connor ka zbuluar se është konvertuar në myslimane dhe ka ndërruar identitetin. Tani, ajo do të njihet si “Shuada ‘Davitt”. Kjo është hera e dytë që këngëtarja e njohur ndryshon emër. Kujtojmë se vitin ... Lexo »

Tetor 26, 2018