Tetor 20184 Tetor, 2018

Kate Middleton vesh të njëjtat çizme për 14 vite

Kate Middleton gjithmonë vishet bukur dhe me stil. Ndaj edhe këtë herë nuk bëri përjashtim. Ndërsa iu kthye detyrave mbretërore pas lindjes së fëmijes, Dukesha e Kembrixhit vizitoi shkollën Sayers Croft Forest School dhe Ëildlife Garden në Paddington Recreation ... Lexo »

04 Tetor, 2018