Shtator 20181 Shtator, 2018

Futbollistja shqiptare festoi golin me shqiponjë

Kosovare Asllani futbollistja me orgjinë shqiptare që luan për përfaqësuesen e Suedisë, festoi me simbolin e shqiponjës golin e tretë në ndeshjen përballë Ukrainës që u luajt më 30 gusht. Simboli tërhoqi vëmendjen e mediave suedeze dhe pyetën futbollisten me ... Lexo »

Shtator 01, 2018