Korrik 2018

28 Korrik, 2018

Mesi pushon me familjen në Ibiza

Lionel Mesi ka nisur pushimet e tij me familjen Futbollisti argjentinas, tek i cili ishin varur shumë shresa, por që u ‘fikën’ shpejt, po shijon detin e Ibiza-s në Spanjë së bashku me gruan Antonella Rokuzzo dhe tre fëmijët e ... Lexo »

Korrik 28, 2018

28 Korrik, 2018

Meghan Markle thyen rregullat me një puthje

Dukesha e Sessex-it edhe një herë është kthyer qendra e vëmendjes vetëm për një puthje. Çifti ishin në një garë polo e cila zhvillohet për të mbledhur fonde për fëmijët e Afrikës ku janë fotografuar duke shkëmbyer një puthje pasionante. Meghan ... Lexo »

Korrik 28, 2018