Qershor 2018
27 Qershor, 2018

Will Smith blen kompaninë gjermane Telepool

Aktori dhe producenti Will Smith së bashku me regjisorin Marc Forster blenë kompaninë gjermane të licencimit dhe shpërndarjes Telepool. “Marc dhe unë bëmë një vështrim të ngushtë në Telepool dhe zbuluam një kompani që ka një reputacion të pabesueshëm dhe ... Lexo »

Qershor 27, 2018