Prill 201816 Prill, 2018

Beyonce ‘çmend’ Adele

Adele mbetet një nga fanset më të mëdha të Beyonce. Dhe ndërsa diva e muzikës Beyonce u shfaq në Coachella, 1 vit pasi anulloi shfaqjen e saj për shkak të shtatzanisë me bijakët, Adele është ‘çmendur’ nga lumturia. Këngëtarja ka postuar ... Lexo »

Prill 16, 2018