Tetor 20174 Tetor, 2017

Kida na prezanton me dashurinë e re

Këngëtarja e njohur Kida, verën që lam pas e ka pasur të mbushur me koncerte të shumta brenda dhe jashtë Shqipërisë. Duke qenë se sezoni i koncerteve të verës ka përfunduar, Kida me siguri ka grumbulluar të ardhura të majme, ... Lexo »

04 Tetor, 2017