Shtator 2017
26 Shtator, 2017

Kjo është atletja më e bukur në botë

E re, e fortë, e talentuar dhe shumë tërheqëse. Kjo është Alica Schmidt, atletja gjermane, e cila është cilësuar si atletja më e bukur në botë, nga revista australiane ‘Busted Coverage’. 18-vjeçarja është atlete e garave 200, 400 dhe 800 ... Lexo »

26 Shtator, 2017