Shtator 2017


28 Shtator, 2017

Modelja që krahasohet me Sophia Loren

Sophia Loren konsiderohet një nga femrat më të bukura të të gjitha kohërave, por tani ka një rivale serioze! Prej vitesh është një nga emrat më të mëdhenj në botën e modelimit, duke u paraqitur në disa nga fushatat më ... Lexo »

Shtator 28, 2017

27 Shtator, 2017

DiCaprio dhe Scorsese sërish bashkë!

Një lajm i mirë për fansat! Rikthehet një nga dyshet më të suksesshme në Hollywood. Aktori Leonardo DiCaprio dhe regjisori Martin Scorsese do të punojnë sërish bashkë në projektin “Roosevelt”, një film biografik i dedikuar ish-presidentit amerikan, Theodore Roosevelt, ... Lexo »

Shtator 27, 2017