Gusht 2017
1 Gusht, 2017

Manovra spektakolare, shuan zjarrin me motoskaf

Një pronar motoskafi reagoi mjaft shpejt dhe me disa manovra vërtetë impresionuese për të fikur një zjarr në bregun e lumit në Kamloops, në Kanada. Dëshmitarët okularë thanë se zjarri shpërtheu në shkurret në afërsi të bregut në lumin South ... Lexo »

Gusht 01, 2017