Korrik 2017

28 Korrik, 2017

Pas peshës, Mariah probleme me shëndetin

Duket se shëndeti i tepëri i Mariah Carey ka krijuar probleme serioze në shëndetin e këngëtares. Sipas një burimi, Mariah ka shumë kohë që e tepron me ushqimin dhe kjo gjë i ka sjellë probleme serioze shëndetësore. “Radar Online” raporton ... Lexo »

Korrik 28, 2017