Korrik 2017


29 Korrik, 2017

“Fiksimet” e të famshmëve

Në numër i madh të famshmish, që gjithmonë kur i shohim në ekran na duken thuajse perfekt, pa asnjë lloj defekti dhe tmerrësisht të sigurt te vetja, në fakt kanë anën e tyre të errët. Nëse më përpara nuk ... Lexo »

Korrik 29, 2017
29 Korrik, 2017

Mick Jagger rikthehet si solist

Pas 16 vitesh nga projekti i fundit diskografik, Mick Jagger rikthehet si solist me dy këngë të reja. Këngët titullohen “Gotta Get A Grip” dhe “England Lost”. Në këto hite spikasin vargjet satirike ndaj Mbretërisë së Bashkuar të post ... Lexo »

Korrik 29, 2017
29 Korrik, 2017

Tom Hanks vjen ndryshe, tashmë edhe shkrimtar

“Uncommon Type” titullohet libri i shkruar nga aktori dhe regjisori i njohur amerikan, Tom Hanks. Libri do të promovohet në vjeshtën e këtij viti, në “London Literature Festival”. “Unë jam i kënaqur të prezantoj koleksionin tim të parë të tregimeve ... Lexo »

Korrik 29, 2017