Shtator 2016

27 Shtator, 2016

Dervishaj-Cutillos: Të zbatohet heqja e taksës “fikse”

Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës Sokol Dervishaj, zhvilloi një takim me Ambasadorin e Italisë, Alberto Cutillo. Ministri Dervishaj falenderoi Parlamentin dhe Qeverinë Italiane, për heqjen e taksës “fikse” dhe atë të “qarkullimit”, duke lehtësuar transportuesit e mallrave ndërkombëtare shqiptarë, ... Lexo »

Shtator 27, 2016
27 Shtator, 2016

Kosovë, alarm për bombë në godinën e qeverisë

Një alarm për bombë është dhënë mesditën e sotme në Prishtinë nga punonjësit e zyrës së Administratës Pensionale të Kosovës, raportojnë mediat kosovare. Policia ka marrë menjëherë të gjitha masat duke rrethuar zyrën e Administratës Pensionale të Kosovës në goditën ... Lexo »

Shtator 27, 2016