Shtator 2016
2 Shtator, 2016

Kërcënon kryeministrin, hetim 57-vjeçarit

Një 57-vjeçar është proceduar penalisht nga policia, pasi i ka dërguar kryeministrit Edi Rama letra ku përmbajtja e të cilave përben elementët e veprave penale të nxitjes së urrejtjes ose grindjeve si dhe kanosjes. Xhibrilemin Keça, banues në Korçë, ... Lexo »

02 Shtator, 2016