Shtator 2016


29 Shtator, 2016

William dhe Kate panik në tren (video)

Çifti mbretëror William dhe Kate të cilët ndodhen në një vizitë 8 ditore në Kanada, kanë fluturuar për në provincën veriore të Yokun ku do të qëndrojnë për 2 ditë. Fillimisht ata u ndalën në Whitehorse ku vizituan një muzeum ... Lexo »

Shtator 29, 2016
29 Shtator, 2016

Pitt takim në fshehtësi me Aniston në hotel

Brad Pitt dhe Jennifer Aniston duket se do e rifillojnë sërish historinë e dashurisë së tyre. Sipas web-faqes ‘’Radar Online’’ Pitt dhe Aniston janë xhiruar teksa hynin në fshehtësi në hotelin ‘’Gansevoort’’ të Los Angelesit. Këtë fakt e ka konfirmuar edhe ... Lexo »

Shtator 29, 2016