Shtator 2016

29 Shtator, 2016

Brenda shtëpisë së Johnny Depp

Është në Los Angeles dhe kushton 12.7 milionë dollarë. Bëhet fjalë për shtëpinë e aktorit të famshëm, Johnny Depp e cila është shtëpia më e veçantë dhe më e pazakontë në zonën ku është e vendosur. Në këtë shtëpi janë ... Lexo »

Shtator 29, 2016