Qershor 2016


2 Qershor, 2016

Andrra, dedikime të forta dashurie

Ardhja në jetë e një fëmije thonë se sjell një “krizë” në marrëdhënien e çiftit. Megjithatë ky nuk është absolutisht rasti i Andrrës dhe Sinanit. Ajo ka ndarë një foto në Ig në të cilën i bën një dedikim ... Lexo »

02 Qershor, 2016
2 Qershor, 2016

Bebe Rexha provokon homoseksualët me format e saj

Bebe Rexha ka treguar se përveçse është një këngëtare e talentuar, është edhe mjaft seksi. Ajo ka pasur një performancë në “Heaven”, përkatësisht në një klub që është i dedikuar ekskluzivisht për homoseksualët në Londër. Këngëtarja 26-vjeçarja ka realizuar një performacë të ... Lexo »

02 Qershor, 2016