Qershor 201629 Qershor, 2016

Besi e Xhensila në “Fast and Furious” (video)

Këngëtarja Xhensila Myrtezaj dhe aktori i Portokallisë Bes Kallaku janë zhvendosur nga Nju Jorku për në një tjetër destinacion. Çifti i dashur për publikun shqiptar po shijon momentet në ishujt Kanarie. Përveç fotove të shumta që Xhensila ka postuar në Instagram, ... Lexo »

Qershor 29, 2016


29 Qershor, 2016

Besi e Xhensila në "Fast and Furious" (video)

Këngëtarja Xhensila Myrtezaj dhe aktori i Portokallisë Bes Kallaku janë zhvendosur nga Nju Jorku për në një tjetër destinacion. Çifti i dashur për publikun shqiptar po shijon momentet në ishujt Kanarie. Përveç fotove të shumta që Xhensila ka postuar në Instagram, ... Lexo »

Qershor 29, 2016