Maj 2016

30 Maj, 2016

Shikoni stërvitjen speciale të Kombëtares

Ndërkohë që Kampionati Europian po afron dhe të gjithë sytë e shqiptarëve janë drejtuar nga ata, djemtë e kombëtares po bëjnë çmos për të mos zhgënjyër. Ky mëngjes ka nisur ndryshe për to. “Stërvitje speciale për skuadrën speciale” shkruhet ... Lexo »

Maj 30, 2016
30 Maj, 2016

Media botërore himnizon Ermonela Jahon

Ermonela Jaho e ka pushtuar me kohë vëmendjen e shtypit botëror, por çmimi i fundit ishte një arritje e jashtëzakonshme për të, e një arsye më shumë për t’u rivendosur në syrin e medias, që nuk i kursen lëvdatat ... Lexo »

Maj 30, 2016