Mars 2016


2 Mars, 2016

Perry dhe Bloom zyrtarisht në një romancë

Tashmë nuk ka më pikëpyetje nëse Katy Perry dhe Orlando Bloom janë të lidhur, pasi fotot e tyre e dokumentojne mjaft mire kete.  Aktori dhe këngëtarja janë fotografuar teksa kalojnë pushimet së bashku në Hawaii. Fotot e tyre janë ... Lexo »

Mars 02, 2016


2 Mars, 2016

Sopranoja Ermonela Jaho nominohet për Opera Awards

Mes shumë emrave të njohur të muzikës lirike ndërkombëtare, Ermonela Jaho është nominuar për Opera Awards. Sopranoja e famshme shqiptare Ermonela Jaho është nominuar në “International Opera Awards” për çmimin e publikut, i cili do të shpallet në datën ... Lexo »

Mars 02, 2016