Mars 2016




4 Mars, 2016

Dekriminalizimi mbledh Këshillin e Mandateve

Këshilli i Mandateve është mbledhur për amendamentet për dekriminalizimin para se të nisë seanca parlamentare. Sipas PD-së, palët nuk kanë rënë darkod për dy pika, ndërsa të enjten negociatat mes Oerd Bylykbashit dhe Taulant Ballës kanë vijuar deri vonë. ... Lexo »

Mars 04, 2016


4 Mars, 2016

PD dorëzon në KQZ 3 kërkesa për referendum

Partia Demokratike depozitoi 3 kërkesa për referendume vendore që lidhen me“parkimin nëntokësor tek Parku Rinia, ndërtimin e objekteve social-kulturore dhe administrative në dy anët e Korpusit të Universitetit Politeknik dhe ndërtimin e kompleksit të lojrave mbi sipërfaqe betoni në ... Lexo »

Mars 04, 2016