Shkurt 2016







2 Shkurt, 2016

Rikthehen KAOS-at

Prej pak kohësh ata i kanë munguar skenës shqiptare sëbashkë. Bëhet fjalë për dyshen e njohur Lumi B dhe Vigg Popa të cilët kanë sjell shumë këngë hite në kuadër të grupit të tyre Kaos.E ndonëse shumë menduan se ... Lexo »

Shkurt 02, 2016