Tetor 2015

1 Tetor, 2015

Afera CEZ, Meta: Operacion mafioz

Në një shpjegim të gjatë, për rreth 20 minuta nga foltorja e parlamentit, kreu i Kuvendit Ilir Meta ka sqaruar pozicionin e tij në lidhje me aferën CEZ. Ai e ka konsideruar atë si një operacion mafioz politik, mediatik ... Lexo »

01 Tetor, 20151 Tetor, 2015

Berisha: CEZ-it iu falën 800 milionë

Në fjalën e tij në Parlament, ish-kryeministri Berisha ka deklaruar se, “rasti i CEZ është superafera korruptive që i ka kushtuar secilit 1.200 euro, pa llogaritur këtu ndryshimin e çmimit të energjisë dhe gjobat”.“CEZ-it, sipas dokumentave të pakundërshtueshme, iu ... Lexo »

01 Tetor, 2015