2015


31 Dhjetor, 2015

"Kallashi" provokon në klipin e ri

Kallashi ka zgjedhur festat e fundvitit që të lançojë këngën e saj më të re të titulluar “Nana Dimri”. Dhe si cdo here tjeter nuk kishte si të ndodhte ndryshe, edhe në këtë klip ajo  shfaqet seksi dhe provokuese.

31 Dhjetor, 2015