Pas burgut, Fabrizio Corona shijon pushim të nxehta në Capri

Pas daljes nga burgu, Fabrizio Corona ka nisur një jetë të re. Kjo pranverë e ka gjetur atë të lirë dhe me një romancë. Lajmi për lidhjen e tij me pjesëtaren e grupit Donatella tashmë është bërë publik. E pas kësaj fundjave nuk ka më asnjë dyshim për pasionin e tyre. Ish-fotografi dhe e dashura e tij seksi janë shfaqur të “nxehtë” në bregdetin e Caprit. Revista “Chi” në Itali, ka kapur imazhe të çiftit në çaste pasioni. “Pas një viti tërhiq e mos e këput, i vura një ultimatum Fabrizios: ose rrimë seriozisht ose fare. Ai vendosi të jetë me mua. Dhe unë e dashuroj çmendurisht”, ka thënë ajo për mediat e vendit fqinj.

28.05.2016 Capri: Fabrizio Corona e Donatella in vacanza sull'is