Era Istrefi blen Ferrari?

Këngëtarja Era Istrefi ka postuar në profilin e saj në Instagram, në makinë Ferrari të kuq.
Nuk e dimë nëse kjo është makina e saj, por me famën ndërkombëtare dhe koncertet e shumta që ka bërë ndoshta të ardhurat e saj janë shtuar…

Nëse është e jotja, e gëzofsh Era!
era_1462271102-7484200