Ç'i bëre Shpatit moj goce?

Të kesh shumë fansa është mirë, por ka edhe disavantazhet e veta. Kështu, pavarësisht nëse po kalon një moment të sikletshëm, fansat do të kërkojnë foto dhe ti nuk mund t’i refuzosh.
Kjo ka ndodhur edhe me Shpat Kasapin, i cili ka bërë një foto me një fanse. Deri këtu gjithçka është OK. Por, po të shihni foton me vëmendje, do kuptoni se diçka nuk shkon me pantallonat e këngëtarit.
Një njollë në xhinset e tij, që vihet re fare lehtë, të bën të mendosh gjëra që ndoshta edhe nuk janë. Mos i është derdhur pija në xhinse Shpatit, apo…?
Gjithsesi, këtë gjykojeni vetë, pasi fotoja është e qartë.