Kush janë këto motorristë?

Lady Gaga dhe Bradley Cooper kanë zgjedhur të vishen si dy motoristë të vërtetë teksa kanë dalë për të darkuar në një restorant në Santa Monica.

Cooper dhe Gaga kanë preferuar të mos zgjedhin si mjet transporti një makinë, por një motor, të cilët nuk njiheshin aspak para se të hiqnin helmetat e tyre.

Sipas thashethemeve të fundit, dyshja mund të ketë shfrytëzuar këtë mbrëmje për të biseduar për një projekt filmi së bashku.1462112505_bradley1 1462112607_bradley3 1462112613_bradley4 1462112620_bradley5 1462112505_bradley1 1462112600_bradley2 1462112607_bradley3