165 mln dollarë për ndërtimin e qiell gërvishtëses më të lartë në botë

Një kontratë me vlerë 165 milionë dollarë është nënshkruar në Arabinë Saudite për të ndërtuar gradaçelën më të lartë në botë në Geddah, rreth 1 kilometër.

Sipas nga Arab News, puna do të realizohet nga Al Fouzan General Contracting Co. dhe do të përfundojë brenda 12 muajve.

Qiellgërvishtësja e quajtur Jeddah Tower do të jetë 1 km e lartë duke tejkaluar Burj Khalifa të Dubait që është 828 metra.