E trishtë! Shikoni si i kërkon ndihmë motra e sëmurë Mariah Carey-t (video)

Dëshpërimi i motrës së Mariah Carey ka arritur kulmin aq sa, Alison Carey realizoi dhe një video duke i kërkuar me shumë përulësi ndihmë motrës së vogël, pasuria e të cilës arrin mbi 500 milionë dollarë.

Alison e cila gjatë atij momenti ndodhej në spital thotë: “Mariah të dua shumë, dhe dëshpërimisht kam nevojë për ndihmën tënde. Të lutem mos më braktis në këtë menyrë.”

Alison Carey prej javësh eshtë shtruar në spital, dhe rrezikon të humbasë edhe jetën.

Motra e madhe e këngëtares diagnostikuar me SIDA kohë më parë, ka nevojë për dy operacione, të cilat nuk kushtojnë shumë por që ajo dhe i vëllai nuk mund t`i përballojnë vetëm.

326F511A00000578-3502592-image-m-54_1458588382415326F590C00000578-3502592-image-a-1_1458748002815326F436000000578-3502592-image-m-48_1458586834781326F3EC400000578-3502592-image-a-49_1458586858007326F3EC000000578-3502592-image-a-50_1458586864522

https://www.youtube.com/watch?v=9g8ly_w0sTA