Vajza e vogël që fitoi 65 mijë $ duke shëtur biskota në Oscar

Nuk ka vend më të mirë për të grumbulluar para’ sesa një auditor plot me aktorë hollivudianë.
Gjatë mbrëmjes së ndarjes së çmimeve Oscar, vajza e prezantuesit Chris Rock fitoi plot 65 mijë dollarë vetëm duke shitur biskota.
“Dua që të kruani xhepat tuaj milionere dhe të blini biskotat e vajzës sime”, iu drejtua Rock kolegëve të tij.
Të gjithë aktorët blenë nga pak, por në fund nuk ishin grumbulluar pak, por plot 65 243 dollarë.