Header

1 miliard dollarë/ Zbuloni aktorët më të pasur në botë

Lista e aktorëve më të pasur në industrinë e filmit zakonisht përditësohet rregullisht. Kjo është bërë dhe verifikuar nga Global Index, të cilët e kanë publikuar këtë edhe në faqen e tyre.

Vendin e parë e mban komediani Jerry Seinfeld me një pasuri prej 1 miliard dollarësh ndërsa vendin e fundit e mban ylli “Marvel”, Robert Downey Jr me një pasuri prej 300 milionë dollarësh.

Më poshtë keni listën e plotë me aktorët më të pasur në botë:

Jerry Seinfeld: 1 miliard dollarë

Tyler Perry: 1 miliard dollarë

Dwayne Johnson: 820 milion dollarë

Shah Rukh Khan: 770 milion dollarë

Tom Cruise: 620 milion dollarë

Jackie Chan: 520 milion dollarë

George Clooney: 500 milion dollarë

Robert De Niro: 500 milion dollarë

Arnold Schwarzenegger: 45 milion dollarë

Mel Gibson: 425 milionë dollarë

Adam Sandler: 420 milionë dollarë

Amitabh Bachchan: 410 milionë dollarë

Jack Nicholson: 400 milionë dollarë

Salman Khan: 350 milionë dollarë

Will Smith: 350 milionë dollarë

Robert Downey Jr: 300 milionë dollarë

You may also like ...