Header

Tërmet në Shqipëri, epiqendra dhe magnituda

Sot në datën 29/05/2023, ora 10:21:35 (ora lokale), Rrjeti i Monitorimit Sizmologjik i IGJEO ka regjistruar një termët të madhësisë M3.7 sipas shkallës Rihter, me thellësi të vatrës 19.6 km.

Epiqendra është lokalizuar në Fan, Lezhë , 19 km në Jug Lindje të Fushë Arrëzit.
Nuk kemi njoftime për dëme.

Ndërkohë mësohet se disa sekonda para ka qene dhe nje tjeter me madhesi 3.1

Departamenti Sizmologjisë
Instituti i Gjeoshkencave

You may also like ...