Header

Sa herë Shakira bën këngë, Pique i përgjigjet me foto me Clara

Shakira pak ditë më parë publikoi këngën e saj të re “Acrostico”, në të cilën artistja shpreh disa nga vështirësitë që ka kaluar gjatë muajve të fundit. Ajo është kritikuar nga disa për prezencën e fëmijëve të saj në videoklip, të cilët ndërhyjnë në tekst teksa ajo bën disa referenca për ndarjen e saj nga Gerard Pique.

Disa burime kanë pohuar se futbollisti nuk është vënë në dijeni për pjesëmarrjen e fëmijëve në këtë projekt të ri muzikor të këngëtares, megjithëse është e paqartë nëse kjo është e vërtetë apo jo. Për momentin, Pique nuk ka thënë asgjë për këtë, ndonëse thuhet se ai është shumë i inatosur.

Ajo që ai ka bërë dhe shumë e kanë marrë si një përgjigje për ish-partneren e tij, ka qenë postim i një fotoje të re me Clara Chia, të dashurën e tij. Kjo gjë ndodhi edhe disa kohë më parë. Kur Shakirës publikoi këngën me BZRP, disa ditë më vonë, Gerard ngarkoi një fotografi me Clarën.

Tani ish-futbollisti e ka bërë sërish, por pa asnjë mesazh, vetëm me një zemër portokalli. Ka nga ata që e shohin këtë si një kundërpërgjigje nga ana e Pique, ndërsa shumë të tjerë konsiderojnë se nuk ka të bëjë me asgjë, se është një rastësi dhe thjesht ai ka ndarë një foto me partneren aktuale.

You may also like ...