“Zero yje”, hoteli mes maleve të Zvicrës, ja sa kushton një natë

Bota rend të numërojë yjet e hoteleve për të zgjedhur më të mirin por një ide gjeniale vjen nga Zvicra. “Zero yje” është emri i hotelit me zero mure, që të ofron mundësinë e shikimit me sy të lirë, malet e qiellin pa asnjë lloj pengese.

Nata në hotelin njëdhomësh me krevat dopio, kushton plot 306 dollarë dhe ka një shërbim ku përfshin vetëm një pije në mëngjes. Kjo pije shërbehet nga “maxhordomi” që është banor i zonës.

Malet e Zvicrës me një pamje madhështore, mund të shijohen edhe nga ky shërbim i ideuar nga vëllezërit binjakë Frank dhe Patrik Riklin dhe partneri i tyre Daniel Charbonnier.