Zbuloni nëse forma e fytyrës tuaj preferohet ose jo

Në një studimi nga “Qendra e Ndërhyrjeve Estetike” në Mbretërinë e Bashkuar, është zbuluar forma e preferuar e fytyrës sipas femrave. Sipas shumicës së pacientëve që u bënë pjesë e studimit, forma e preferuar e fytyrës është forma e diamantit. Një fytyrë e tillë karakterizohet nga ballë dhe mjekër e ngushtë si dhe mollëza të ngritura, si fytyra e Megan Fox. Ndërsa forma më pak e preferuar ka rezultuar forma rrumbullake e fytyrës si e Dukeshës Kate Middleton. Përsa i përket meshkujve, ata më të preferuarit kanë formën e fytyrës katrore si të David Beckham.