Versioni i ri i “Dirty Dancing”

Fansat e filmit klasik “Dirty Dancing” mund të gëzohen ose jo, pasi filmi do të realizohet në një version të ri.

Televizioni amerikan ABC ka konfimruar se do të jetë një përshtatje e re për televizion i flimit klasik, me një kast tërësisht të ri.

Filmi origjinal u bë mjaft i famshëm duke i bërë yje të kinemasë Jennifer Grey dhe Patrick Swayze, dhe tashmë do të jenë fytyra të reja në rolet ikonë.

Në versionin e ri fansat do të shohin se çfarë ndodhi me dy të dashuruarit, Baby dhe Johnny pas përfundimit të filmit.

Në rolin e Baby do të jetë aktorja amerikane Abigail Breslin, e cila në 2006 ka luajtur në filmit “Little Miss Sunshine”. Një tjetër emër që i shtohet kastit është Debra Messing, që do të luajë rolin e nënës së Baby.