Tom Hanks zbulon sekretin e martesës së lumtur

Tom Hanks dhe Rita Wilson janë ndër çifetet më lidhjen më të konsoliduar në hollivud.Dhe për këtë ata kanë një sekret.Dyshja “me këmbë në tokë” kanë mbështetur njëri-tjetrin në çdo hap të martesës së tyre gati-29-vjeçare.Ata kanë sfiduar shumë çifte të të famshmëve-por cili  është sekreti i tyre i romancës të qëndrueshëm? Rezulton se përgjigja është e thjeshtë – ndershmëria.“Ne kemi mësuar sekretin e lumturisë me njëri-tjetrin që prej kohësh, të qënit i sinqertë më një njëri tjetrin”, ka thënë Hanks në një interviste.