Tiranë, një burrë djeg plehrat në tarracën e pallatit

Në tarracën e një pallati shumëkatësh që ndodhet në Bulveradin “Gjergj Fishta ” përballë Gjykatës së Tiranës, një burrë djeg plehrat në tarracën e pallatit të tij pa pikë problemi. Tymi po përhapet prej orësh rreth shtëpive përreth, dhe sigurisht askush nuk shqetësohet për ndotjen e madhe që shkakton në atmosferë, apo për pasojat që vijnë më pas.