Tiranë, digjet strehëza e komunitetit LGBT

Shtëpia ku strehohen përfaqësues të komunitetit LGBT të cilët dhunohen nga familjarët e tyre dhe shoqëria pêr shkak të orientimit seksual është përfshirë nga flakët mesditën e sotme. Pamjet janë siguruar  nga Channel One. Flakët kanë rënë rreth orës 13: 15 minuta të mesditës së sotme. Nuk ka shumë informacion lidhur me shkaqet.