Tirana u mbush, nuk ka më vende!

Dita e parë e javës ka sjellë një trafik të rënduar në hyrje të kryeqytetit tonë. Siç mund të shihni edhe nga pamjet e siguruara nga City Radio, gjendia është shumë problematike, duke sjellë vështirësi dhe vonesa për drejtuesit e mjeteve, të cilët nuk kanë zgjidhje tjetër veçse t’ju bien papushim borive, me shpresën e një mrekullie. Nga ana tjetët, qyteti, i lodhur nga kjo situatë e përditshme, duket sikur do të thotë: “U mbush, nuk ka më vende”!